perjantai 12. huhtikuuta 2013

Imagon korjailua

 Blogiin on viime aikoina tullut kerrottua niin paljon lapsenhoidosta, leipomisesta ja siivouksesta, että olo on ollut kuin kodinhengettärellä.  Siispää laitankin näkyville kaksi kaunista kuvaa. Tämä ei johdu siitä, että olisin ryhtynyt sisustamaan ihanaista kotiamme. Sen sijaan otin akkuporakoneen kauniiseen käteen ja kiinnitin keittiön seinustalle kaksi kauan odotettua hyllyä. Varsinkin tuo ylempi hylly on tällä hetkellä talon ainoa paikka, johon meidän kaksi kissaamme eivät pääse syömään kukkia. Noihin purkkeihin on tarkoitus pistää myös popparinsiemenet kasvamaan, jotta kissat saisivat ruohoa syötäväksi. Eivätpä enää oksentele vaaleille matoille.

Hyllyt ja kannattimet löytyivät Ikean valikoimista pitkällisen pohdinnan jälkeen. Takana on kipsilevyseinä, joten poraaminen oli melkoisen helppoa. Laitoin jopa alligaattoriproput, jotta hyllyt kestävät enemmän painoa. Ainoa, että ylemmän hyllyn toisen kannattimen takana oli jotain kovempaakin materiaalia, joten olen tässä kakat housussa odotellut a) putkivuotoa b) sähköjen katkeamista tai c) mitä sitä nyt seinän sisässä saattaa ollakaan. Muutoin homma oli melko yksinkertainen operaatio.

Tulipahan vielä yläkerran pesuhuoneeseen asenneltua kaappi lisätilan tarpeeseen. Lopuksi mun piti vielä laittaa kuva oluttölkistä kruunaamaan miehekäs kokonaisuus, mutta jääkaapissa ei ollut enää yhtäkään enkä viitsi käyttää kuvia laittomasti. Sen sijaan päädyin vain alleviivaamaan merkittävät kohdat, jotta imago korjaantuisi. Olo on siis jälleen parempi. Olisi vain pitänyt rajata kokonaisuutta rikkovat meikäläisen valitsemat verhot pois kuvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti