maanantai 13. toukokuuta 2013

Hole in one!

Isi on tänään onnellinen ja mistä syystä. Ei, Suomi ei pelannut tänään, vaan näin tänään kasan kakkaa. Ja syy juhlaan oli, että tuo pökäle nökötti sinisen potan pohjaa koristamassa. Minä miltein tanssin ja miksen olisi tanssinut. Ketään ei ollut näkemässä(tanssia) ja poika on vielä liian nuori saamaan traumoja.

Mistä on kyse? Aloiteltiin pottailu tuossa muutama päivä sitten. Ajateltiin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Onpahan aikaa harjoitella hoitopaikkaa varten. Homman juoni meni jotenkin niin, että operaatiota ruoka suuhun seuraa operaatio tatti potalla. Muutaman kerran tuli istuskeltua turhaankin, mutta yllätykseksi heti toisella kertaa saatiin pissat pottaan ja nyt kakkojen jälkeen touhu on tuntunut sujuvan. Hauska, että jokin asia tuntuu onnistuvan näinkin helposti.

Toinenkin iloinen asia osuu tälle samalle päivälle. Nokkamukitaistelusta luovuttiin jo aikaa sitten ja poika on saanut nauttia maitonsa suomalaiselle arvolle sopivasti snapsilasista, jossa Koskenkorvan logo vielä kiiltelee kyljessä. Kotona se on ollut hyväksi havaittu lasi, sillä se on sopinut tuollaisen pienen kaverin suuhun. Missään perhekerhossa sitä ei sentään kehtaa käyttää, ainakaan veden juottamiseen. Muutta se varsinainen ilon aihe oli se, että päätettiin E:n kanssa hankkia pillimuki, josta poitsu innoissan tuntui maitoaan litkivän. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti